Bemutatkozunk

Miért minket válasszon?

Nálunk hozzáértő és tapasztalt munkatársakra bízhatja magát.

Cégünk tulajdonosai, szakmai vezetői több évtizede tevékenykednek az idegenforgalomban. Bejárták a világ legtöbb országát, sőt cégünk alapítója, mint idegenvezető járt az összes kontinensen. Ez a tapasztalat garancia arra, hogy Ön a legjobb tanácsot kapja utazása kiválasztásához.

Megvalósítjuk, amit eltervez, professzionálisabban és különlegesebben, mint bárki más.

Sablonosnak, egyhangúnak tartja az utazási irodák kínálatát? Valami egyedire, igazán különlegesre vágyik? Mi tudunk Önnek újat nyújtani! Célunk, hogy az Ön elképzelése találkozzék a miénkkel, megvalósíthassunk a szokványostól eltérő, akár személyre szabott utazást is.

Karosszékében hátradőlve, kényelmesen foglalhat

A világ szinte bármely városának több ezer szálláshelye közül választhat igényeinek megfelelően. Egyszerűen foglalhat szállást, repülőjegyet, bérautót, biztosítást honlapunkról. Így utazását otthonról is intézheti. Természetesen örülünk a személyes kapcsolatnak, hogy még jobb ajánlatot tehessünk.

Teljes kínálat

Irodánkban megtalálhatja a legtöbb utazásszervező, légitársaság és szálloda legjobb ajánlatait. Akár honlapunkon, akár irodánkban az olcsótól a luxusig válogathat, a Balatontól a Bahamákig bármilyen utazást megtalál.

Négylábú társa is lehet az útitársa

Nem szeretné kedvencét otthon hagyni? Nálunk ez is megoldható. Kutyával utazók részére állatbarát szálláshelyeket ajánlunk belföldön és külföldön is egyaránt.

Trocadero Special – Szenvedélyünk az utazás

Mi nem csupán egy iroda vagyunk, ahol Ön fizet, majd elutazik. Mivel mi magunk is szeretünk utazni, így fontos hogy Önnek a legjobbat kínálhassuk és mindenben a segítségére legyünk. Számunkra alapvető hogy mindenben körültekintéssel és kellő gondossággal járjunk el útja megszervezése során. Saját útjainkat nem futószalagon gyártjuk, hanem olyan odafigyeléssel tervezzük meg mintha saját utazásunkról lenne szó.